středa 4. listopadu 2020

NAVÁZÁNÍ SPOLUPRÁCE S VYSPĚLEJŠÍMI MIMOZEMŠŤANY UMOŽNÍ ZÍSKAT SVOBODU A NADĚJI PRO VŠECHNY LIDI NA CELÉM SVĚTĚ

To, že naší civilizaci věnují pozornost vyspělejší mimozemšťané, je jisté. Existuje mnoho pozorování a nálezů, které to více méně potvrzují. Je prakticky jisté, že v nekonečném vesmíru existuje nekonečné množství civilizací nacházejících se na různém stupni vývoje, t. j. také nekonečné množství civilizací nacházejících se na podstatně vyšším stupni vývoje v porovnání se současným stavem vývoje lidstva.

Velmi důležitá je odpověď na otázku: “Proč vyspělejší mimozemšťané dosud s lidstvem nenavázali kontakt?” Odpověď na tuto otázku je následující:

Vývoj lidstva je chaotický, nekoordinovaný doprovázený velkým množstvím válek a ozbrojených střetů, které jsou většinově vnímány jako něco samozřejmého a přirozeného. Navázat kontakt s některou lokální vládou by v současnosti bylo od vyspělejších mimozemšťanů nezodpovědné. Stávající chaotický a nekoordinovaný vývoj lidstva by to mohlo ovlivnit velmi nepříznivě, protože při kontaktu by zřejmě vyspělejší mimozemšťané předávali lokální vládě také na zemi dosud neznámé nové poznatky vědy a techniky a lokální vláda by tyto poznatky mohla využít k výzkumu a vývoji nových ničivějších zbraní.

Podmínky vyspělejších mimozemšťanů, které musí méně rozvinutá civilizace (lidstvo) splnit před navázáním kontaktu s jejich vyspělejší civilizací, budou zřejmě následující:

  1. Nové poznatky ve všech oblastech vědy a techniky, které budou při kontaktu civilizací předávány méně rozvinuté civilizaci (lidstvu), nebudou touto civilizací zneužívány k vývoji a výrobě nových ničivějších zbraní.
  2. Méně rozvinuté civilizaci (lidstvu) budou předávány nové poznatky vědy a techniky pouze v tom případě, že bude žít v celoplanetárním míru.
  3. Méně rozvinutá civilizace (lidstvo) musí dosáhnout takového stupně vývoje politického uspořádání, ve kterém bude řízena plánovitě a cílevědomě postupující celoplanetární vládou.

Z výše uvedeného vyplývá: Očekávat, že se v současnosti podaří lidstvu kontaktovat vyspělejší mimozemšťany, je beznadějné. Válka vedená klasickými zbraněmi podle pravidel dohodnutých v Ženevských úmluvách? Takovou válku vnímá většina lidí  podobně jako sportovní utkání, ale válka je především velké zlo, jehož podstata spočívá v maření lidských životů a ničení vytvořených hodnot.  V případě, že se práce a energie vynakládaná na přípravu a vedení válek na celé planetě věnuje na rozvoj zaostalých států světa, přestane v těchto státech existovat hlad a bída.
Drtivá většina politiků na celém světě považuje za samozřejmost, že se vlády všech států buď připravují na válku nebo vedou válku. Je nejvyšší čas uvedené skutečnosti změnit, a to především vzhledem k nebezpečí možného vzniku světové jaderné války.

Z výše uvedeného vyplývá, že stávající chaotický a nekoordinovaný vývoj mocenskopolitického uspořádání lidstva je třeba pokud možno co nejdříve nahradit plánovitě a cílevědomě postupující celoplanetární  vládou.

Podstata řešení problému nastolení celoplanetární vlády, t. j. zodpovědného představitele celého lidstva, je  jednoduchá. Toto řešení spočívá v tom, že se urychlí vývoj mocenskopolitického uspořádání lidstva tak, aby bylo dosaženo stavu, kdy budoucnost lidstva bude centrálně globálně koordinována a řízena v souladu s demokraticky projevovanou vůlí lidstva. Současně se vznikem zodpovědného představitele celého lidstva bude dosaženo trvalého míru na celé planetě. K vytvoření celosvětové vlády, která umožní budoucnost lidstva centrálně koordinovat a řídit v souladu s demokraticky projevovanou vůlí lidstva, je možné využít osvědčené formy politického uspořádání států, kterým je federace. Představitelem lidstva bude vláda Globální federace. Tato vláda bude řešit všechny problémy a konflikty, které budou vznikat mezi státy, výhradně mírovou cestou, čímž v podstatě splní výše uvedené podmínky vyspělejších mimozemšťanů, které musí méně rozvinutá civilizace splnit před navázáním kontaktu s nimi.

Po navázání kontaktu lidstva s vyspělejšími mimozemšťany bude lidstvo seznámeno s řadou nových poznatků nejen v oblasti vědy a techniky. Předání těchto informací významným způsobem urychlí vývoj ve všech oblastech života lidstva, což povede zejména k rychlému a výraznému zlepšení životních podmínek všech lidí na planetě.

VÝVOJ MOCENSKOPOLITICKÉHO USPOŘÁDÁNÍ LIDSTVA  A PŘÍKLADY ZMĚN, KTERÉ JE MOŽNÉ OČEKÁVAT

Hrstka miliardářů čím dál rychleji bohatne a ovládá čím dál více světového bohatství. V současné době už vlastní jedno procento nejbohatších lidí planety téměř devadesát procent z celkového bohatství světa.
Vzhledem k uvedené skutečnosti je důležité si uvědomit, kdo a jak v současnosti ovládá svět.      Nepatrná část lidstva, která patří ke globální finanční elitě, což jsou tzv. “lidé velkých peněz”,  vládne světu pomocí zákonů, které se v jednotlivých státech zdokonalují jejich ovlivňováním pouze tak, že globální politické poměry zůstávají v podstatě beze změn. Značnou část příjmů získávají lidé velkých peněz z financování výzkumu a vývoje nových zbraní, z financování zbrojení, válek a ozbrojených střetů. Výroba zbraní, vojenské základny, vojenskoprůmyslové komplexy atd.  jsou v podstatě hračky lidí velkých peněz. Hra s uvedenými hračkami vynáší těmto lidem astronomické příjmy,  přičemž je těmto lidem  zcela lhostejné kolik lidí v jejich hře zahyne a kolik se přitom zničí materiálních hodnot.

SOUČASNOST

Současné uspořádání lidstva  je třeba přesněji charakterizovat, aby bylo možné popsat, jaký by měl být cílový stav.  Současná "světovláda" lidí velkých peněz je uspořádána v organizaci, která má podobu velmi ostré a vysoké, několikastupňové pyramidy. Nejvyšší vrstva v této pyramidě jsou lidé velkých peněz. Podstata jejich práce je zdánlivě velmi náročná, složitá, většina lidí jí moc nerozumí. S nepříliš velkou mírou nadsázky se dá říci, že lidé velkých peněz patří mezi řádné občany, kteří dodržují všechny zákony. Peněz mají tolik, že se jim zatím nikde neodvážili přistřihnout křídla nějakým zákonem.  

Druhá vrstva uvedené mocenskopolitické pyramidy lidstva už není tak čistokrevná jako vrstva první a směrem k veřejnosti pronikají z této vrstvy poměrně často zajímavé informace. Jádrem této vrstvy jsou lidé velkého obchodu. Nejsou výrazně jiní než lidé z vrstvy první a část z nich vydělává peníze celkem přijatelným způsobem. Rozepisovat se o této vrstvě by bylo zbytečnou ztrátou času. Poznamenat je možné jenom to, že řešit otázku etiky velkoobchodu se zbraněmi je problematické a např. v tomto obchodu dochází k prolínání s vrstvou politické scény. Vrstva politické scény je asi vrstvou nejzajímavější, hodně lidí vývoj a změny této vrstvy sleduje. 

Mocenskopolitická struktura správy současného lidstva je popsaná dost povrchně, ale pro popis její potřebné změny je to dostatečné.
K uvedenému je třeba dodat, že nejvyšší vrstva globální mocenskopolitické pyramidy už mnoho let působí organizovaně v rámci jednotných pravidel. (95% globalizace) což je ohromná síla zájmové skupiny spojené vztahy protkanými tradicemi, druhá vrstva (cca 70%,) třetí (cca 30%).
Dál to není třeba odhadovat. Připomenout je možné lidi vědy (cca 90%). (Uváděná procenta jsou vyjádřením odhadu míry globalizace příslušné specializace.)

BUDOUCNOST
Mocenskopolitickou organizaci spravující svět, ve tvaru vysoké a ostré pyramidy, je třeba změnit tak, aby dostala podobu zaoblené ploché hromádky písku, přičemž je nutné změnit pořadí, v jakém budou nad sebou jednotlivé vrstvy uvedené mocenskopolitické pyramidy. V nejvyšší vrstvě mocenskopolitické pyramidy světa by rozhodně měli být demokraticky volení politici.

Současné nejdůležitější problémy lidstva:

1. Konflikty vznikající mezi státy se často neřeší mírovou cestou. Na planetě se nepřetržitě vyvíjejí a vyrábějí nové zbraně. Vedou se války a ozbrojené střety.
2. Zhoršuje se nepříznivé působení lidstva na biosféru planety. Jsou vyhlazovány živočišné i rostlinné druhy organizmů. Voda i atmosféra na celé planetě se znečisťuje.  Atmosféra planety se otepluje.
3. Zvětšují se propastné rozdíly ve stupních vývoje jednotlivých států. 

K tomu je třeba dodat, že současné mocenskopolitické uspořádání lidstva neumožňuje tyto základní palčivé problémy lidstva účinně řešit. Globálně lze konstatovat, že dosažená úroveň rychle se vyvíjejících výrobních prostředků a technologií je v příkrém rozporu se stagnujícím vývojem globálních mocenskopolitických struktur. Důsledkem toho je, že ve všech oblastech života lidstva předvídají prognostici budoucnost podobně jako meteorologové počasí.

Současný stav mocenskopolitického uspořádání lidstva je žalostný. Přibližně miliarda lidí neumí číst a psát, má hlad a značná část těchto lidí umírá neléčenými nemocemi nebo v nesmyslně vedených válkách. Velká většina těchto lidí nemá ani představu o tom, že to není spravedlivé, že kvalita jejich života by se měla zvýšit. Svět patří se vším všudy všem lidem rovným dílem. To by určitě mělo být napsáno v základní listině lidských práv a svobod. Názor, že kvalitu státu určuje míra zdraví a vzdělání jeho občanů a všechny další ukazatele jeho kvality jsou druhotné, by mělo uznávat celé lidstvo.

PŘÍKLADY BUDOUCÍCH GLOBÁLNÍCH ZÁKONŮ

ZÁKON O SJEDNOCENÍ SVĚTOVÉHO ČASU

Jako první globální zákon by bylo vhodné z hlediska symboliky převratné kvalitativní změny, kterou by vznik celosvětové vlády rozhodně byl, vypracovat, předložit, projednat a schválit zákon o sjednocení světového času, a to proto, že by se jednalo o velmi jednoduchý zákon, který by významným způsobem zvýšil efektivitu práce v řadě činností, kterými se lidé na celém světě zabývají.

Znění zákona: V čase 00.00 hod. 1.1. 2030 středoevropského času si všichni lidé na celém světě nařídí čas na svých hodinkách, mobilních telefonech a všech dalších časoměrných přístrojích na hodnotu 00.00 hod., čímž přestane platit rozdělení světa do 24 časových pásem a všichni lidé na celém světě se začnou řídit celosvětovým sjednoceným časem.

Pozn.: Přechod na celosvětový sjednocený čas bude samozřejmě nutné technicky připravit, tj. např. určit předem v kolik hodin bude začínat pracovní doba v jednotlivých státech, ve kterých hodinách budou mít otevřeno obchody, bude nutné připravit, tj. napsat a vydat nové jízdní řády pro všechny dopravní prostředky atd. Argumentovat proti sjednocení světového času např. tradicí a zvykem lidí vstávat v tzv. “ranních hodinách” tj. mezi 5. a 9. hod. je možné, ale je velmi pravděpodobné, že si lidé rychle zvyknou a budou považovat za samozřejmé, že u nich jsou “ranní hodiny” např. mezi 17. a 21. hod..

ZÁKON O ZÁKAZU BANKOVNÍHO, OBCHODNÍHO A NĚKTERÝCH DALŠÍCH TAJEMSTVÍ

Živnou půdou pro organizátory korupce a podvodů je utajování toků peněz ve všech oblastech národního i mezinárodního hospodářství. Míra podvodů a korupce je přímo úměrná míře utajení toho, kdo, kdy, od koho a kolik peněz a za co dává nebo bere. Skutečná cena, tj. hodnota veškerého zboží apod., které si obchodníci a další lidé pomocí peněz směňují, je určována v tržním hospodářství tržními mechanismy s tím větší chybou, čím více se tolerují podvody a korupce ve všech oblastech života společnosti.

Podstata znění zákona: Veškeré informace o tom, kdo, kdy, od koho, kolik peněz a za co dostává nebo dává, tj. jaké jsou finanční toky peněz ve všech finančních, obchodních i výrobních organizacích státních i soukromých, budou zveřejňovány na příslušných internetových stránkách, které budou mít povinnost všechny uvedené organizace soustavně aktualizovat. Zveřejňování všech peněžních transakcí (toků peněz-penězovodů) bude povinné pro každou z uvedených organizací, jejíž roční obrat překročí zákonem stanovený minimální limit. Porušování tohoto zákona bude přísně trestáno.

ZÁKON O NAHRAZENÍ VŠECH JEDINEČNÝCH MĚN JEDNOTNOU SVĚTOVOU MĚNOU

Podstata uvedeného zákona je zřejmá z jeho názvu. Rozmanitost měn na celém světě usnadňuje organizátorům podvodů a korupce beztrestně páchat jejich odsouzeníhodnou činnost. Mnoho zbytečné práce odpadne ve všech peněžních ústavech. Přestanou existovat všechny směnárny. Výrazně se usnadní a zmenší objem práce všech spekulantů na burzách, ekonomů, plánovačů, statistiků, prognostiků a lidí pracujících v podobných profesích.

ZÁKON O ZESTÁTNĚNÍ VŠECH BANK A PENĚŽNÍCH PODNIKŮ
Podstata uvedeného zákona je zřejmá z jeho názvu. Vyvlastněné organizace budou majetkem států a budou nadále sloužit všem jako neziskové organizace.

NAŘÍZENÍ MINISTERSTVA ŠKOLSTVÍ

Ve výuce na všech školách ve všech státech světa bude vyučován společný jazyk, například Esperanto. 

Ve výuce na školách budou studenti seznamováni s Teorií vševývoje – http://miloslav7.blogspot.com/…tml

ZÁKON O PRACOVNÍ DOBĚ ( 1. VARIANTA)

Pracovní týden bude mít 4 po sobě následující pracovní dny, pondělí, úterý, středa a čtvrtek, po kterých budou následovat 3 dny volna, pátek, sobota, neděle.

ZÁKON O PRACOVNÍ DOBĚ (2. VARIANTA)

Délka jedné pracovní směny může být maximálně 6 hodin.

Pozn.: Navrhované zákony snížením fondu týdenní pracovní doby zvýší nabídku volných pracovních míst, nezaměstnanost bude minimální. Varianta č.1 zákona o pracovní době zvýší fond pracovních míst o pětinu stávajícího fondu pracovních míst. Varianta č. 2 zákona o pracovní době zvýší fond pracovních míst o čtvrtinu stávajícího fondu pracovních míst.

Pozn.: Příklady uvedených globálních zákonů jsou vybrány s ohledem na to, že už v naší současnosti i někteří hodně bohatí rozumní lidé přestávají spatřovat smysl života v hromadění majetku a užívání hmotných statků a ojedinělí ekonomové už přestávají respektovat kult růstu ukazatele HDP (hrubého domácího produktu), který má být docílen pokud možno v co největší míře, aby se příslušné ekonomiky jednotlivých států konsolidovaly směrem do neustále rostoucího blahobytu, který je zatím většinově považován za úspěch v životě jednotlivců i celých lidských společenství.

Ing. Miloslav Dědek

10 komentářů :

  1. Takto si predstavujem prezidenta.)

    OdpovědětVymazat
  2. Cituji:" V nejvyšší vrstvě mocenskopolitické pyramidy světa by rozhodně měli být demokraticky volení politici". O to ti co se snaží vládnout Zemi už usilují Novým světovým řádem. To by byla nejhorší totalita. Velice rychle by se to stalo demokracií jen pro ty co jsou už nyní na vrcholu moci.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Odpovím vám kopií jednoho komentáře k článku:

      Každopádne to čo je v článku popísané by ľudstvo posunulo rýchlejšie vo vývoji v všetkých oblastí života niekam úplne inam .lenže páni tohoto sveta zmýšľajú úplne inak a pokiaľ si neuvedomia že tadialto ako ideme je tak cesta do pekla a že hrať sa na bohov neni riešenie... osobne si myslím že ľudí budú potrebovať len do doby pokiaľ ich nenahradia roboty a potom zredukuju ľudstvo len na hrstku vedcov a nejakých otrokov a ostatné si bude užívať šľachta celú planétu....

      Každopádně to co je v článku popsané by lidstvo posunulo ve vývoji ve všech oblastech života někam úplně jinam. Jenže páni tohoto světa smýšlejí úplně jinak a neuvědomí-li si, že tudy kudy zatím jdeme vede cesta do pekla a že hrát si na bohy není řešení... osobně si myslím, že lidi budou potřebovat jen do té doby než je nahradí roboty a potom zredukují lidstvo na hrstku vědců a nějaké otroky a dále si bude užívat šlechta celou planetu.

      Vymazat
  3. Souhlas, individualni kontakty viz CE 5 protokol, od dr.Stepgen Greer, nadherny dokument Sirius a nový Close encouter of Fifth kind, třeba na Uložto. Díky doktore.

    OdpovědětVymazat
  4. chapu ze v lidskem zivote clovek prodela nejakou mozkovou prihodu a potom je trosku nebo vice mimo misu ...

    OdpovědětVymazat
  5. Od mateřských školek až po školy základní by se měly všechny děti učit znakovou řeč, která děti baví a domluvily by se s ní všude i na dálku. Znakovka by se ale musela předem sjednotit, aby byla stejná ve všech státech. Problém by ale nastal u nevidomých a slabozrakých. Takže asi to Esperanto se znakovkou dohromady.

    OdpovědětVymazat
  6. Mimozemšťani neexistují, je to jako s plandemií Covid-19.

    OdpovědětVymazat
  7. Velmi naivní představy, třetí světová válka je již na spadnutí,Izrael je ostřelován raketami už ze všech stran, chtějí jej vymazat z povrchu zemského a nikdo si neuvědomuje, že útočí na jednu z atomových mocností, sice malou, ale dobře vyzbrojenou.

    OdpovědětVymazat
  8. SKVĚLÉ SVĚDECTVÍ JAK JSEM ZÍSKAL PŮJČKU Mám velmi důležitou zprávu, o kterou se mohu podělit s každým, kdo potřebuje půjčku od skutečného věřitele. Jsem rád, že se o tuto poznámku podělím s každým poté, co jsem já a moje žena prošli v rukou několika patetických chuligánů, kteří tvrdí, že nabízejí nějaký druh půjčky. Je velmi obtížné získat skutečného věřitele a díky půjčce za nejlepší půjčku, která mi pomohla s půjčkou, kontaktujte je, pokud potřebujete půjčku, a vraťte se mi později poděkovat. Slibuji vám, že vás nezklamou. kontaktní e-mail: - (pedroloanss@gmail.com) Díky.
    Nazgul William .....

    OdpovědětVymazat