čtvrtek 12. listopadu 2015

Světová vláda je nevyhnutelnou nutností, ale už nikdy nesmí být fašistická.

Týdenní komentář Benjamina Fullforda – mluvčího „Společnosti Bílého Draka”.
Jedna vláda na planetě Zemi????
28. Říjen 2015 tomáš marný 2 komentáře
….a přitom se nebude jednat o NWO, pak by to bylo možné. Kdyby pro všechny lidi na planetě Zemi zavládl mír a klidný život bez zneužívání ČEHOKOLIV, platilo zde přírodní právo a žádné jiné nesmyslné vymyšlené zákony, tak tohle si dovedu představit.Jedna vláda na planetě Zemi?????
Politické události posledních let poukazují neúprosně směrem k vytvoření jakési světové vlády. To byl vystaveno ještě více na odiv, když většina světových lídrů, kteří se sešli při příležitosti 70. výročí založení Spojených národů OSN – při čtvrtém krvavém měsíci – jak se zdálo, četla jen s některými jemnými rozdíly, stejné scénáře. Nyní je shoda mezi světovými vůdci, že světová vláda je jediný způsob, jak zabránit korporátní kriminálnické mafii , aby vraždami a pleněním přivedla planetu do záhuby. Bitva je nyní o to, jaký to bude druh vlády.
Sionacisti stále usilují o nový totalitní fašistický světový pořádek ovládanými stejnými starými pokrevními příbuzenstvy. Společnost Bílého Draka a její spojenci trvají na tom, že by to měla být spíš neco jako benevolentní rada vesnických starších. Ilumináti, Pentagon a italská lóže P2, mezitím, nabízí třetí alternativu, která vidí budoucnost jako „Star Trek“. Tato vize je svět vedený meritokratickou organizací v čele řízená podobným způsobem jako Pentagon, Vatikán nebo čínská komunistická vláda.
Ti, kteří argumentují proti světové vládě, jsou bud‘ naivní nebo pracují pro manipulátory firem, které chtějí mít právo nadále drancovat planetu bez překážek, jako jsou lidská práva, ochrana přírody a právní stát.
Hlavním bojištěm o budoucnost planety Země zůstává boj o kontrolu nad finančním systémem. Část finančního systému, na které záleží nyní nejvíce, teď je ta část, která platí za ozbrojené muže, kteří jsou skutečně ochotni bojovat za jejich vlastní vize budoucnosti. V tomto smyslu, bitva o kontrolu nad budoucností planety je nyní zaměřena na pokračující boj o ropná pole z Blízkého východu, válka proti penězům z nelegálních drog a bitva o kontrolu nad Společností Federálních Rezerv.
Na všech těchto frontách se toho děje hodně. Minulý týden nastaly velké diskuse o zprávě v souvislosti s tím, že byla znárodněna Společnost Federálních Rezerv. Toto tvrzení není založeno jen na (zpochybňováno některými), představě, že Federální rezervní rada změnila své domovskou stránku z „.org“ a „.gov“, což značí, že je nyní součástí vlády. Tato zpráva je založena na informacích poskytnutých vojenské rozvědky. V každém případě je skutečností, že v papírových knihách analogových telefoních čísel, které nemůžou být pozměněny (jako by to může být internet), Fed není uveden jako státní instituce. V telefonních seznamech v budoucnu bude, přinejmenším ve Spojených státech.
Zdroje z Pentagonu říkají, že jelikož se FED již dostal pod kontrolu vlády, začne také bude brzy vydávat vládní dluhopisy s 0% úrokovou sazbou na financování masivního programu rekonstrukce rozpadající se infrastruktury Spojených států. Ostatní fondy znárodněného FEDu budou proplácet stipendia na koleje, vědecký výzkum, ochranu přírody, vnitřní operace americké armády a další. To teď může být provedeno s nulovým dluhem a nulovým zdaněním. Také (vydali) peníze podložené aktivy na obnovu amerického průmyslu.
Bitva v rámci Spojených států však zdaleka neskončila, protože členové zločinecké organizace Bush / Clinton stále jednají, jako by byli nad zákonem. To může být viděno minulý týden ve vyhrožování republikánského prezidentského kandidáta Donalda Trumpa tím, že poznamená, že George Bush Jr. byl zodpovědný za 11-S. Máme zprávu pro Donalda Trumpa: Jděte do toho a obviňte Bushe, Netanjahua a jejich kolegy sionacisty z 11-S beze strachu, že budete zabit. Chcete-li přijdte a řeknete to, a můžete taky zmínit fakt, že vám vyhrožovali. A můžete si být jistý, že pokud se vás ještě pokusí zabít, všichni budou loveni jak vzteklí psi, kterými konec konců jsou.
V každém případě, pokračuje masívní kampaň na likvidaci všech finančních zdrojů sionacistů. Talibán v Afghánistánu je nyní zaměřen na ukončení obchodu s heroinem. Podle zdrojů z Vatikánu už drogoví baroni v Jižní Americe nejsou ochotni k poskytování finančních prostředků sionacistům. Viditelný důkaz toho byl viděn minulý týden, kdy byl obviněn ministerstvem financí Bushův vysoký agent a sionacista v Hondurasu, Jaime Rosenthal, z praní drogových příjmů.
http://www.justice.gov/usao-sdny/pr/manhattan-us-attorney-announces-charges-against-four-prominent-honduran-businessmen
Vláda Hondurasu se také zmocnila jeho majetku. Vlády Kuby a Kolumbie také zintenzivňujíí spolupráce v boji proti sio-nacistickému obchodu s drogami. Pentagon a zdroje z Bílých Klobouků ze CIA si myslí, že obě, jak Citibank tak Bank of America můžou „padnout“ za praní špinavých peněz pro Bushe – CIA.
Jakmile bude praní špinavých peněz z nelegálních drog jednou uzavřeno, budou drogy legalizovány, regulovány a budou podléhat zdanění. Falešná a dávno odsouzená „válka proti drogám“, bude tímto způsobem demontována.
V Kanadě jsou dnes také očekávány volby, které mají za cíl odstranit Stephena Harpera, zkorumpovaného vládního sionacistického zmocněnce Bushe. Harper byl schopný zůstat u moci deset let vzhledem k povaze kanadského parlamentního hlasování, přestože nezískal podporu více než 40%. Nedávný průzkum veřejného mínění ukazal, že 61% Kanaďanů si myslí, že Harper by měl být předmětem trestního vyšetřování.
http://thinkpol.ca/2015/10/11/subject-harper-to-rcmp-criminal-investigation-over-offshore-tax-haven-scandal-3-out-of-5-canadians-say/
Je to dobrá sázka na to, že se konečně Kanada (předpokládáme) zbaví hanby být řízena tímto odporné a nenávistným monstrem.
Na Blízkém východě se mezitím pokračuje v uzavírání příjmů z kradené ropy, které jsou druhým hlavním zdrojem financování sionacistů. Budou se i nadále zničit základny drog, zbraní a otroků Bushe a CIA a ISIS v Sýrii a Iráku, aq jejich ropná zařízení jsou zabírána. Toto je pokračující práce koalice Pentagonu, Íránu, Ruska, Sýrie a Jemenu, atd. , František také přesvědčil Kubánce, aby poslali vojáky do Sýrie, aby chránili své spolukřesťany před pronásledováním.
Americke speciálni jednotky se svými kurdskými spojenci nadále přerušují ropovody do Turecka, předpokládanému kalifovi Recepu Erdoganovi. Zdroje z Pentagonu říkají, že proti Erdogana může být brzy vojenský převrat, jako pomsta za všechnu bídu, kterou způsobil lidem Sýrie.
Ďábelský režim Saúdské Arábie také pokračuje ve své demontáži. Poté, co byla odmítnuta ze strany Ruska, Vladimir em Putinem, a Pentagonem ve snaze zaměstnat svého nového bodyguarda, Saúdové poslali velitele svých námořních sil do Číny. Podle zdrojů Pentagonu mu Číňani dali pořádne „rákoskou na jazyk“. Hned vzápetí poslali Číňané vysoce postavenou vojenskou delegaci do Íránu, aby zjistili, jak by mohli pomoci v probíhající kampani očisty Blízkého východu ze satanských sionbacistů jako jsou Saúdové. Úklid pokračuje: minulý týden zničily střely 17 letadel F-15, 9 saudskoarabských vrtulníků Apache, také zabili 66 vyšších důstojníků a zranili 300.
http://english.farsnews.com/newstext.aspx?nn=13940724000334
Máme dobrý tip pro Saúdskou královskou rodinu: investovat do velbloudů, protože to je všechno, co dostanou pokud se vzdají.
Zatímco tato kampaň pokračuje, generálmajor Joseph Dunford, který je vedoucím Sboru náčelníků (a katolík), byl poslán k návštěvě válečného zločince, izraelského premiéra Benjamina Netanjahua „za tichého naléhání Ruska a Vatikánu“, aby ho informoval, že „američtí daňoví poplatníci jsou pobouřeni, že Izrael se aktivně účastnil 9/11 WTC a nechtějí více pomoci ani zbraněmi, ale ani válkám Izraele,“ řekl zdroj z Pentagonu. Také řekl, že NATO nemůže ochránit Izrael. Kromě toho, mu (Netanjahuovi) bylo řečeno, že Izrael bude muset vrátit Golanské výšiny.
To není ale všechno, pokud izraelská vláda nezačne zatýkat zločince a fanatiky, kteří se vraždí nekontrolovaně mezi sebou, samotný Izrael již nebude chráněn světovým společenstvím. Dobrým místem do začátku by bylo zastavit zločince, kteří zabili Palestince a pak na něj dali nůž, aby to vypadalo jako vražda jako sebeobraně.
http://www.presstv.ir/Detail/2015/10/17/433846/Israel-Palestinian-alkhalil-Hebron-West-Bank
Kdyz budou řízeni masovým vrahem jako je Benjamin Netanjahu, izraelská veřejnost nikdy nebude mít mír ani nebude bezpečná. Faktem je, že přišli o ochranu USA, které již krytí jejich “špinavé práce”  odmítají stejně jako dále hrát tuto podporovatelskou roli, a Rusko – bez jakýchkoliv zásadních změn, které předloží tento delikventní národ – nebude nijak zasahovat.
Rothschildova rodina, původní zakladatelé falešného projektu na posílání vymytých evropských hlav na Blízký východ, již vyskočili z loďky a mají plné ruce práce s nadbíháním si Číňanům.
Čínský prezident Xi Jinping je na návštěvě Anglie, kde se se mu dostává na pozdrav 103 salv a zůstává s královnou v Buckinghamském paláci. Britové nečekali se svým uvědoměním si toho, že renminbi je stejně vítané jako čínský průmysl, a pro město v City of London, je to nejlepší způsob, jak si zajistit budoucnost města jako hlavního finančního centra.
To co ted‘ zbývá vymezit je, že Vatikán, Číňani, Říše Britské impérium a Pentagon stojí jednotní v opozici k nepřetržité sionacistické kontrole amerického dolaru v mezinárodním obchodním styku, a proto bude nahrazen.
Inteligentní peníze sází na to, že dolar obchodovaný mimo území Spojených států zůstane zavěšen v koši měn a komodit, včetně čínského jüanu. Co se ještě nurčilo je, kdo bude mít právo vydávat a kontrolovat tuto globální měnu. Nejpravděpodobnější odpovědí bude výbor vesnických starších, kteří budou dohlížejí na společné globální problémy, jako je chudoba, ničení životního prostředí a války. Otázka, kterou je teď třeba zodpovědět, je: „kteří budou rozhodovat o budoucnosti lidstva?“.


Žádné komentáře :

Okomentovat